İnci Tozu Sabunu

Yorum Ekle
İnci Tozu Sabunu kırışıklıkları önler, tahriş olmuş cildin iyileşmesinde yardımcı bir üründür.

Ürün Ayrıntıları

Mardin Sabun İnci Tozu Sabunu
Mardin Sabun İnci Tozu Sabunu
Mardin Sabun İnci Tozu Sabunu
İnci Tozlu Sabununun içeriğinde neler var?

Mardin El Üretimi Doğal İnci Tozu Sabunu, Toz haline getirilen inciler kullanılarak Mardin Doğal Sabunları ile karıştırılır. Yağ olarak Zeytinyağı kullanılmıştır.

İnci Tozlu Sabununun Faydaları nelerdir?

1. Cilt yenilenmesine yardımcı olur.
2. Güneş hasarlarını onarır.
3. Cildin biriktirmiş olduğu toksini atmada yardımcı olur.
4. Yaşlılık lekelerini giderir.
5. Kırışıklıkları önler, tahriş olmuş cildin iyileşmesinde yardımcı bir üründür.
6. Ciltte oluşan akne, sivilce ve siyah noktaların giderilmesinde etkilidir.
7. Düzenli kullanımında cilde parlaklık ve tazelik kazandırır.

Neden Doğal Sabun Kullanmalıyız?
Uzmanlar Neden Doğal Sabunu Öneriyor?


Doğal Sabunlarda Gliserin bulunur, Endüstriyel Sabunlarda Gliserin ya çok azdır yada hepsi çıkarılmıştır. Gliserinin nem tutucu özelliği vardır. Gliserinli sabunlar cildin kurumasını engellemektedir. Gliserin sade şekilde cilde sürülmez, sade şekilde cilde sürülmesi cilde zarar verebilir ve cildin gözeneklerinin kapanmasına sebep olabilir. Bu yüzden sabunlarda kremlerde kullanılması daha uygundur.
Doğal Sabunlar üretilirken yan ürün olarak gliserinde ortaya çıkar. Bu Gliserinli Doğal Sabun cildi temizlerken aynı zamanda cildin kurumasını engeller.
Doğal Sabunlar üretilirken Soğuk proses yöntemi kullanılır. Soğuk proses yöntemi ile yağların ısısı 50 °C yi geçmediğinden yağın yanması engellenir ve yağın içindeki mineraller vitaminler korunur. Üretim esnasında ortaya çıkan gliserin sabunda kalır.
Doğal Sabunlar üretilirken koku ve renklendirme doğal yöntemlerle yapılır.
Örnek olarak kurutulmuş dövülmüş ıspanak tozu ile yeşil renk elde edilir. Koku, bitki özlerinden (Hidrosol) elde edilir. Ancak endüstriyel sabunlarda albenisi yüksek olsun diye farklı boya ve kokular kullanılabilmektedir.

Önemli Not!: Ürünlerimiz tedavi edici olmayıp, hiçbiri ilaç yerine kullanılamaz. burada yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınızın tedavisi için mutlaka ilgili uzman hekime başvurunuz.

Bitkisel içerikli doğal sabunlar, içindeki bitki özlerinden dolayı, fayda olarak insandan insana farklılıklar gösterebilmektedir. Kimine çok iyi gelen bir bitki özlü sabun, başka birine iyi gelmeyebilmektedir. Bu yüzden ilk denemeler için bir kalıp sabunla deneme yapmanız tavsiye edilir.

Benzer Ürünler

7844106394345680050

Yorum Ekle