Çilek Sabunu

2 reviews / Yorum Ekle
Çilek Sabununu lekeli ciltler, kuru ciltler için özellik tavsiye edilen bir Sabun çeşididir.

Ürün Ayrıntıları

Mardin Sabun Çilek Sabunu
Mardin Sabun Çilek Sabunu
Mardin Sabun Çilek Sabunu
Mardin Sabun Çilek Sabunu
Çilek 🍓 Sabununun içeriğinde neler var?

Mardin El Üretimi Doğal Çilek Sabunu Zeytinyağı, Çilek özü kullanılarak yapılır.

Çilek Sabununun Faydaları nelerdir?


1. Cildi yumuşatır.
2. Cilde canlılık Ferahlık kazandırır.
3. Cildin sıkılaşmasını sağlar.
4. Toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
5. Çok güzel kokusu vardır.
6. Lekeli ciltler, kuru ciltler için özellik tavsiye edilen bir Sabun çeşididir.
7. Düzenli kullanımında ciltte oluşan akne, sivilce ve siyah noktaların giderilmesinde etkilidir.

Neden Doğal Sabun Kullanmalıyız?
Uzmanlar Neden Doğal Sabunu Öneriyor?



Doğal Sabunlarda Gliserin bulunur, Endüstriyel Sabunlarda Gliserin ya çok azdır yada hepsi çıkarılmıştır. Gliserinin nem tutucu özelliği vardır. Gliserinli sabunlar cildin kurumasını engellemektedir. Gliserin direk cilde sürülmez. Direk cilde sürülmesi cildin gözeneklerinin kapanmasına sebep olabilir. Bu yüzden sabunlarda kremlerde kullanılması daha uygundur.
Doğal Sabunlar üretilirken yan ürün olarak gliserinde ortaya çıkar. Bu Gliserinli Doğal Sabun cildi yıkarken cildin kurumasını engeller.
Doğal Sabunlar üretilirken soğuk yöntem kullanılır. Soğuk yöntem ile yağların ısısı 50 °C yi geçmediğinden yağın yanması engellenir ve yağın içindeki mineraller vitaminler korunur.
Doğal Sabunlar üretilirken koku ve renklendirme doğal yöntemlerle yapılır.
Örnek olarak kurutulmuş dövülmüş ıspanak tozu ile yeşil renk elde edilir. Koku, bitki özlerinden Hidrosol den elde edilir. Ancak endüstriyel sabunlarda albenisi yüksek olsun diye farklı boya ve kokular kullanılabilmektedir.

Önemli Not!: Ürünlerimiz tedavi edici olmayıp, hiçbiri ilaç yerine kullanılamaz. burada yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınızın tedavisi için mutlaka ilgili uzman hekime başvurunuz.
Bitkisel içerikli doğal sabunlar, içindeki bitki özlerinden dolayı, fayda olarak insandan insana farklılıklar gösterebilmektedir. Kimine çok iyi gelen bir bitki özlü sabun, başka birine iyi gelmeyebilmektedir. Bu yüzden ilk denemeler için bir kalıp sabunla deneme yapmanız tavsiye edilir.

Benzer Ürünler

7593655289175088630

Reviews

  1. çok hoş bir kokusu var duş jeli olarak kullaniyorum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Duş jelleri durulamadan sonra vücutta sabun bırakır. Duş jelleri kimyasal olduğu için su sabunu tam anlamıyla temizleyemez. Jel vücutta kalır. Daha sonra terleyen vücut jelin etkisi ile çok kötü kokar. Ama Mardin El Üretimi Doğal Sabunlarda bu olmaz. Durulamada sabundan eser kalmaz. Ürünü begenmenize çok sevindik. Yorum için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil